Medalla de Plata a la Berliner Wine Trophy

Fou cap allà el setembre 2011, que em va venir a visitar un distribuidor de productes espanyols i argentins per Alemanya, el Sr. Niels Wellman, amb la Anne la seva esposa. Varen passar tres apretadíssims dies de tardor Sitgetana, tu i jo sabem que això deixa empremta i de la bona. Va venir perquè el seu cunyat l´hi va regalar un parell d´ampollas del meu cava, d´una caixa que jo li havia regalat uns dies abans perquè em va venir a veure a casa. Desprès de vint anys de viure a Luxemburgo i Brusel·les i perdre el contacte, un bon dia arriba a Sitges i en preguntar per en Talino a can Perico, la primera persona que es troba ja li va fer un plano. La Almut en Miguel, L’Angelina i jo, ho vam celebrar amb dues ampolles del meu cava i desprès de sopar dues més. A l´endema marxaven cap Alemanya amb la il·lusió d’explicar-li al seu germà Niels, el distribuidir, que havien descobert un SEKT (Cava Alemany) tan barato com la cervesa i tan bó com el xampany.
Es tan l´exit que tenim a Merkel·landia, que en Niels digues-li agosarat, em convens per presentar-nos al Berliner Wine Trophy,….. tipus de vinya, tipus de raïm, hores d’inssol-lacio, dies de pluja, acidesa, tipus de llevat i jo que sé el dossier que varem preparar. I desprès de tan dura batalla, així fou com assolirem la medalla, SILBERMEDAILLEN.

Es clar que per un petit cavista com jo que hi posa mes il-lusiò que calers, es un brot verd important. i mes quan ets un jove emprenedor de 60 anys com jo.

Vull fer particeps del trofeu a tots aquells que pel carrer o facebok em diuen que´ls agrada el meu cava i la xapa de la punta,… això anima!

medalla